Rețete
Ciuperci umplute la gratar
40 min
simplu
3-4 persoane

Condimente
Ingrediente
- Champignon - 1 kg
- Condimente din ASW "Sare de Budjac" - 1 lingura
- Brânză - 300 g
- Cârnați - 300 g
- Maioneză - după gust
Metoda de preparare
1. Curățați ciupercile, tăiați picioarele și lăsați doar pălăriile.
2. Marinați picioarele de ciuperci în condimente de la ASW "Sare de Budjac".
3. Faceți umplutura. Frecați brânza și cârnații pe răzătoarea fină, amestecați.
4. Picioarele ciupercilor marinate, tăiați fin și adăugați în umplutura noastră, amestecați totul, adăugați o lingură de maioneză.
5. Umpleți palariile de ciuperci și puneți-le pe cărbuni medii. Gatiti pana se topeste branza.
Pofta Buna!