Rețete

Cartof copt in crema

75 min

simplu

3-4 persoane

Ingrediente

  • 10 g unt
  • 800 g cartof decojit
  • 1-1,5 lingurița de condimente MANTRA „Sare Cimbru-Usturoi”
  • 300 ml crema

Metoda de preparare

  1. Preîncălziți cuptorul la 200°C/180°C. Ungeți o tavă de copt de 6 cm adâncime, 19 x 20 cm cu unt. Tăiați cartofii subțiri și condimentați cu Cimbru Usturoi Sare. Amestecati.
  2. Asezati cartofii pe baza vasului preparat. Condimentati cu sare și piper. Acoperiți strâns cu folie.
  3. Coaceți 35-40 de minute sau până când se înmoaie. Scoateți folia. Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc.

Poftă bună!

Condimente din toată lumea