Rețete
Carne de porc «Acordeon»
60 min
simplu
3-4 persoane

Condimente
Ingrediente
- 1 kg carne de porc (mai bine cotlet de porc)
- 400 g cașcaval
- 600 g roșii
- 6–8 căței de usturoi
- Condiment “Pentru carne” de la AllSpiceWorld (ASW)
- Sare
- Piper
Metoda de preparare
Roșiile și cașcavalul se taie în felii.
Usturoiul se toacă.
Cotletul de porc se taie la o distanță de 1 cm, nu se taie până la capăt.
Carnea se presară cu sare, piper și condiment “Pentru carne” (inclusiv și tăieturile), și se lasă pe o oră.
Apoi în tăieturi se întroduc roșiile, cașcavalul, usturoiul și se înfășoară în folie de aluminiu.
Se coace o oră la 180 de grade.
Carnea se taie în felii și poftim la masă!