Rețete
Wrap Crocant Mexican
40 min
simplu
3-4 persoane

Condimente
Ingrediente
- 5 tortille mari de făină
- 1/2 kilogram de carne de vită tocata
- ⅓ cană apă
- 3 linguri condimente Santa Verde Mix Mexican Tako
- ⅔ cană sos de cascaval
- 4 tostadas sau 2 căni de chipsuri nacho
- ⅔ cană smântână
- 1 cană de salat verde iceberg taiat
- 1 cană de roșii tăiate cubulețe
- 2 căni de amestec de cascaval mexican mărunțit
Metoda de preparare
- Într-o tigaie mare, gătiți tocatura de vită la foc mediu-înalt până când nu rămâne roz. Scurgeți orice exces de grăsime.
- Adăugați ⅓ cană de apă și condimente Santa Verde Mix Mexican Tako în tigaie. Amestecati și fierbiti fără acoperire timp de 5 minute sau până se îngroașă.
- În acest timp, tăiați una dintre tortille de făină în sferturi. Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit pentru a rotunji colțurile.
- Puneți cele patru tortilla rămase pe o farfurie și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed. Puneti-le la microunde timp de 20-30 de secunde sau până când sunt calde.
- Adăugați ¼ de cană de tocatura de vită gatita în centrul fiecărei tortille. Acoperiți cu sos de cascaval. Adăugați tostada sau chipsuri nacho, smântână, salată verde, roșii și amestecul de cascaval maruntit.
- Așezați tortilla tăiată în sferture în centru și îndoiți ușor tortilla mai mare în jurul ei pentru a sigila.
- Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu.
- Adăugați tortille îndoite cu cusătura în jos, în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 3-4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte.
- Serviți cu salsa, smântână sau guacamole.
Poftă bună!