Rețete

Wrap Crocant Mexican

40 min

simplu

3-4 persoane

Ingrediente

  • 5 tortille mari de făină
  • 1/2 kilogram de carne de vită tocata
  • ⅓ cană apă
  • 3 linguri condimente ASW Mix Mexican Tako
  • ⅔ cană sos de cascaval
  • 4 tostadas sau 2 căni de chipsuri nacho
  • ⅔ cană smântână
  • 1 cană de salat verde iceberg taiat
  • 1 cană de roșii tăiate cubulețe
  • 2 căni de amestec de cascaval mexican mărunțit

Metoda de preparare

  1. Într-o tigaie mare, gătiți tocatura de vită la foc mediu-înalt până când nu rămâne roz. Scurgeți orice exces de grăsime.
  2. Adăugați ⅓ cană de apă și condimente ASW Mix Mexican Tako în tigaie. Amestecati și fierbiti fără acoperire timp de 5 minute sau până se îngroașă.
  3. În acest timp, tăiați una dintre tortille de făină în sferturi. Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit pentru a rotunji colțurile.
  4. Puneți cele patru tortilla rămase pe o farfurie și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed. Puneti-le la microunde timp de 20-30 de secunde sau până când sunt calde.
  5. Adăugați ¼ de cană de tocatura de vită gatita în centrul fiecărei tortille. Acoperiți cu sos de cascaval. Adăugați tostada sau chipsuri nacho, smântână, salată verde, roșii și amestecul de cascaval maruntit.
  6. Așezați tortilla tăiată în sferture în centru și îndoiți ușor tortilla mai mare în jurul ei pentru a sigila.
  7. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu.
  8. Adăugați tortille îndoite cu cusătura în jos, în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 3-4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte.
  9. Serviți cu salsa, smântână sau guacamole.

Poftă bună!

Condimente din toată lumea