Rețete
Carne de vită înăbușită în sos de roșii
40 min
mediu
3-4 persoane
Ingrediente
- Carne de vită - 1 kg
- Ceapa - 3
- Condimente „Pentru tocănirea cărnii” de la MANTRA - 1 lingură
- Ulei de floarea soarelui - 1 linguriță
- Pastă de roșii - 5 linguri
- Făină - 1 lingură
- Apă - 4 căni
- Sarat la gust
Metoda de preparare
- Se spala carnea, se usuca cu servetele, se taie cubulete, se unge cu ulei si se adauga condimentul „Pentru tocanita de carne” de la MANTRA si sare dupa gust, se lasa 10 minute, se calesc in ulei foarte incins 5 minute.
- Ceapa se toacă mărunt, se toarnă în tigaia cu carnea, se prăjește 5 minute, se toarnă făina, se amestecă, se încălzește câteva minute, se adaugă pasta de roșii, se lasă să fiarbă.
- Închideți tigaia cu un capac, lăsați încălzirea la minim, fierbeți timp de o oră.